
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی تیتر آخر، حیدر نعمتی در نشست بررسی طرح های صندوق کارآفرینی و امید اظهار داشت: با توجه به وجود جوانان بیکار، مشکل اشتغال، مهاجرت و مشکلات معیشتی مردم باید سهمیه اختصاص یافته از تسهیلات جذب شود.
وی ادامه داد: جذب نشدن به موقع این تسهیلات در استان موجب واگذاری آن به استان های دیگر می شود و این اتفاق اگر رخ دهد نابخشودنی است و همه ما در مقابل آن مسئولیم.
معاون استاندار ایلام به تشکیل میز مشترک با حضور کارشناسان دستگاه های تخصصی به منظور ارائه مشاوره به وام گیرنده و همچنین پیگیری برای جذب تسهیلات و اجرای طرح تاکید کرد و گفت: این میز مشترک در شهرستانها نیز باید تشکیل شود و هر هفته دوبار به بررسی طرح ها بپردازد تا منجر به جذب ۱۰۰ درصدی تسهیلات استان و امکان استفاده و جذب تسهیلات جذب نشده سایر استانها شود.
نعمتی گفت: ما دارای ظرفیت در بخش های مختلف هستیم و باید از این ظرفیت ها با جذب تسهیلات کم درصد استفاده کنیم.
وی اظهار داشت: اکنون بیساری از مجریان طرح های صنعت و کشاورزی پیگیر جذب تسهیلات تبصره ۱۸ با سود ۱۲ درصد هستند در حالی که تسهیلات صندوق کارآفرینی و امید تنها چهار درصد سود دارد و می تواند کمک خوبی به وام گیرنده در راستای ایجاد اشتغال باشد.
وی همچنین از مدیر صندوق کارآفرینی و امید خواست پیگیر جذب اعتبار برای طرح های معرفی شده به صندوق از سوی مرکز باشد و موانع و مشکلات پیش روی این طرح ها را برطرف نماید.
*لزوم پای کار بودن صندوق کارآفرینی امید در پرداخت تسهیلات
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان نیز در این نشست گفت: سهم صندوق کارآفرینی و امید از تسهیلات اشتغالزا ۲۳۰ میلیارد ریال است که ۲۵ طرح با کمک آن قرار است اجرا شود.
شکرالله شیرخانی اظهار داشت: امیدواریم صندوق کارآفرینی و امید پای کار بیاید و روند جذب این تسهیلات را سرعت بخشد.
وی تاکید کرد: پیگیری لازم برای جذب تسهیلات هم از سوی دستگاه تخصصی صورت می گیرد، تا هرچه سریعتر مجریان پای کار بیایند و پرونده های خود را تکمیل و تعیین تکلیف کنند.
انتهای پیام/