
عبدالمالک شنبهزاده امروز در گفتوگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی تیتر آخر اظهار داشت: در سه ماهه نخست سال ۹۸ تعداد ۳۱۲ هزار و ۷۲۸ مسافر و گردشگر از مرز بین المللی مهران وارد کشور شدند که از این تعداد ۸۵ هزار و ۳۲۲ نفر مسافرخارجی و ۲۲۷ هزار و ۴۰۶ مسافر ایرانی بوده است .
او افزود : مرز مهران مناسب ترین و بهترین راه برای فعالیت های توریستی و زیارتی و هم چنین یکی از مناسب ترین و مطمئن ترین مناطق برای فعالیت اقتصادی است. شهر مرزی مهران حدود ۱۲ کیلومتر تا نقطه صفر مرزی فاصله دارد .
مدیرکل میراث فرهنگی ایلام گفت : استان ایلام از حیث گردشگری دارای جاذبه های منحصر به فردی است که می تواند بهترین مقصد برای گردشگران عراقی باشد.
او تصریح کرد : با هدف ارایه خدمات مطلوبتر به مسافران و زائران و تسهیل در ورود گردشگران ، دو گیت ویژه به ورود و خروج گردشگران در مرز بین المللی مهران اختصاص یافته است.
شنبه زاده بیان داشت : وجود عتبات عالیات در کشور عراق، از عمده ترین دلایل حجم بالای رفت و آمد مسافران میان دو کشور ایران و عراق است. شور و اشتیاق وافر شیعیان برای زیارت اماکن مقدسه ی این کشور ، هر ساله صدها زائر مسلمان ایرانی و سایر کشورهای همجوار را روانه کشور عراق می کند.
او ادامه داد : شهر مهران به دلیل نزدیکی به عتبات عالیات، وجود امنیت، هموار بودن و قابل دسترس بودن آن به عنوان یکی از مهم ترین مرزهای مشترک بین دو کشور ایران و عراق محسوب می شود.
*شهر ملی گلیم نقش برجسته ارتقاء مییابد
مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام گفت : مهارت آموزی در صنایع دستی ایلام شهر ملی گلیم نقش برجسته ارتقاء می یابد .
شنبهزاده اظهار کرد : در سه ماهه اول سال ۹۸ پنج دوره آموزش شاغلین در شهرستان های (ایلام-مهران-دهلران)برگزار گردید که طی این دوره های آموزشی ۸۸ نفر در رشته های طراحی نقشه گلیم(مقدماتی)- طراحی نقشه گلیم(تکمیلی) -طراحی زیورآلات-شناخت و ترکیب بندی رنگها-خلاقیت و نوآوری در محصولات صنایع دستی آموزش های لازم را فراگرفتند.
او افزود : در آموزش شاغلین بناست با ارائه راهکارهایی ضمن افزایش سطح دانش عمومی شاغلین رشته های صنایع دستی(صنعتگران ) به خصوص در حوزه های مدیریت تولید و بازرگانی ، قوانین و مقررات اداری (عمومی) و استاندارد ها ، شاهدارتقاء جایگاه صنایع دستی و به تبع آن کمک به رشد و توسعه کشور در ابعاد مختلف با بهره برداری از ظرفیتهای موجود در کشورمان باشیم.
*اقامت ۷۰۰۰ گردشگر در ایلام
مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام از اقامت هفت هزار نفر در واحدهای اقامتی در سه ماهه نخست ۹۸ خبر داد .
شنبهزاده اظهار داشت : در سه ماهه نخست ۹۸ بیش از ۷۲۰۰ نفر مسافر ایرانی و خارجی در واحدهای اقامتی استان اعم از هتل و مهمانپذیر اسکان داشتند .
او افزود : از این تعداد اقامت ۶۵۰۰ نفر مسافر ایرانی و ۷۰۰ نفر مسافر خارجی در واحدهای اقامتی استان اسکان یافتند .
وی با بیان اینکه ۱۱ هتل ، پنج مهمانپذیر ،۶۳ خانه مسافر و ۲۴ اقامتگاه بومگردی در استان فعالیت می کنند، اظهار کرد: در حال حاضر حدود بیش از ۳ هزار و دویست تخت در واحدهای اقامتی تحت نظارت اداره کل میراث فرهنگی استان ایلام آماده میزبانی از میهمانان و گردشگران هستند.
شنبه زاده ادامه داد : ایجاد فضایی مناسب و استفاده از ظرفیت های گردشگری استان در راستای افزایش گردشگران ورودی داخلی و خارجی( ازکشور عراق) از اولویت های مهم اداره کل می باشد.
او گفت : با توجه به شروع سفرهای تابستانی ، تمهیدات و آمادگیهای لازم جهت اقامت مسافران در واحدهای اقامتی از سوی دبیرخانه ستاد صورت گرفته است.
مدیر کل میراث فرهنگی تصریح کرد : برای سفرهای تابستانی کمیته ویژه نظارت بر بهره برداری از نمازخانهها، سرویسهای بهداشتی موجود در رستورانها و جایگاههای سوخت تشکیل شده است وتمامی واحدهای خدمات رسانی به مسافران و گردشگران در همه ابعاد اعم از اسکان، رفاه، خدمات بهداشتی و درمان، خدمات پذیرایی وخدمات رفاهی و سرگرمی مورد نظارت و بازرسی قرار میگیرند.
انتهای پیام/